Blog - Ofertă ȘCOALA ALTFEL

rate_review Ofertă ȘCOALA ALTFEL

Asociația Centrul de Suport și Formare pentru Dezvoltarea unei Societăți Echitabile (CENFORM) în parteneriat cu Centrul FILIA oferă școlilor interesate lecții deschise de cetățenie activă cu durata de 30 de minute în cadrul ȘCOLII ALTFEL.
Lecțiile se vor desfășura în sălile de clasă în perioada 18-21 aprilie 2016 în baza înscrierilor efectuate de cadrele didactice pentru clasele V-VIII. Putem acoperi București și zonele limitrofe (maxim 100 km în jurul capitalei).
Așteptăm înscrieri / programări până la data de 29 martie 2016 la adresa de email office@cenform.ro sau telefon 0724.750.006.

Lecțiile deschise sunt concepute sub formă de discuții interactive și jocuri educative, vor fi susținute în sistem de voluntariat de membrii / membrele și voluntarii / voluntarele CENFORM și FILIA.
Tematica abordată:
Drepturile omului și drepturile copilului – expunere. Întrebări și răspunsuri
Cetățenia și asumarea sa – joc „Alegeri educate” (exercițiu de vot bazat pe argument)
Spune NU discriminării! – discuție interactivă despre diversitate
Cadrele didactice vor primi din partea organizatorilor un exemplar din „Ghidul pentru cetățenie activă” elaborat în cadrul proiectului VOLUNTAR PENTRU CETĂȚENIE ACTIVĂ. Conștientizarea și exercitarea drepturilor civile finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Persoană de contact: Iolanda Chioaru – CENFORM
iolanda.chioaru@cenform.ro, 0724.750.006


keyboard_arrow_left Inapoi la articole